Мистични и кармични числа

Нумерологичният ти профил може да съдържа и някои от тези по-специфични числа.

Нумерологичният ти профил може да съдържа и някои от тези по-специфични числа.

11, 22 и 33: нещо важно и мистично
Имай предвид, че трябва да бъдеш внимателна дали сборът, който получаваш при изчисляване на личните си числа, не е едно от мистичните числа 11, 22 или 33, които не се редуцират, а и не се налага, защото имат специално значение. Природата на мистичните числа е такава, че техните носители обикновено са ужасно чувствителни и интуитивни. Мистичните числа носят специфични отговорности. Тези специални лични числа се изписват с 2 числа: 11/2, 22/4 и 33/6, защото трябва да имаш предвид и редуцираното число, което носят в себе си, то също има значение за вибрацията, която носят в себе си.

10, 13, 14, 16 и 19: кармична реалност
Ето, че има още няколко важни числа, за които трябва да внимаваш, докато редуцираш личните си числа. Тези са последните, обещаваме ти! Ако си се чудила защо винаги попадаш на еднакъв тип мъже или защо никога не успяваш да спестиш пари и всеки месец преди заплата се налага да молиш приятелите си за помощ? Ами, това е Карма!

А петте числа, които виждаш отгоре, са кармичните числа, които представят кармичните уроци, които не си научила в миналите си животи, и които си обречена да повтаряш, докато не успееш да усвоиш. Разбирането на кармичните ти числа ти помага да си дадеш сметка защо, по дяволите, притежаваш чертите, които притежаваш, и ти помага да се справиш с лошите си навици.