Назад до Крион: миналото на човека

Крион: миналото на човека

  1. Крион: миналото на човека
  2. За Лемурия и Атлантида
  3. Кармата от Лемурия и Атлантида
  4. За ледниковите периоди
  5. За пещерата на сътворението
  6. За създаването на човешката биология

Кармата от Лемурия и Атлантида

Въпрос: Спомена кармата, която била създадена от прекратяването на Лемурия и Атлантида. Каква карма носим ние в настоящия си живот поради тази причина?

Отговор: Всички вие, които бяхте част от онази древна епоха (а бяхте много на брой), носите вкоренения страх, че ще бъдете изтребени заради просветлението си. Запомнете, че кармата е урок. Силната земна карма често се проявява чрез чувства, които не могат да бъдат разбрани в момента, като например страх от вода, височини, малки пространства, огън и т. н. Те са остатъци от травматични преживявания в минал живот и са полезни за нас (Вселената), когато осъзнаете каква е причината им и се преборите със страха. Това е процесът на трансформация, който повишава нивото на планетната вибрация.

Всяка карма е скрита, докато не се извади на показ, и с всяка карма се работи по време на урока, като част от дуализма при престоя на Земята. Прекратяването на Лемурия и Атлантида остави много силна причинно-следствена връзка между просветлението и смъртта. "Вкорененият страх" едва сега започва да се преодолява, тъй като вие едва сега придобивате силата, която ще ви се стори позната... и много от вас реагират на чувството със страх. Нека ви дам един пример за начина, по който се чувстват работниците: вероятно сте се занимавали с тази работа от много години, но през тази година ставате летаргични. Между сеансите изпадате в леки депресии. Изведнъж установявате, че ви липсва желание и насока, а ситуациите с най-голям потенциал за успех се придружават от неизказана тежест. Откривате, че сериозно се притеснявате от броя на хората, които започват да осъзнават дуализма. Това е странно, познато чувство и вие очаквате падането на брадвата или както казват някои хора, "да хлопне вратата". Продължавате с пълното съзнание, че действията ви са правилни, но дълбоко в себе си изпитвате безпокойство. Това е класическа страхова карма и представлява вкоренения страх от прекратяването на Лемурия и Атлантида.

Съветът ми към вас е същият както досега: влезте във връзка с вашите водачи и веднага ще постигнете душевен покой по въпроса. Поискайте неутрален имплант или поне се изправете срещу страха и го преодолейте. Можете да претърпите чудотворно изцеление от този страх и да се отърсите напълно от него, ако пожелаете да се изправите лице в лице с него и да помолите водачите си в пълна любов да ви дадат импланта за освобождаване от страха. Както заявих в предишните послания, сега много от вас получават нови водачи, чиято единствена мисия е да ви дадат вътрешен мир по отношение на този наскоро осъзнат вкоренен страх. Тези нови водачи са тясно специализирани, защото представляват висша служба, която се занимава с кармичните уроци на самоосъзнаването и силата. Ако можехте да видите каква дейност кипи около Земята, щяхте да останете удивени.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

скептик
Сменете си лекарствата всички!
Тази песен е за тониране и лекуване - регулира теченията на силите в човека, поставя го в хармония с Битието. Думите са на стар свещен език, не могат да се преведат буквално. Учителя им дава само приблизителен, частичен превод - „Без страх и без тъмнина!". Фир-фюр — това, което ръководи човека; фен отстранява препятствията и пречиства. Тао обгражда, пази човека като среда, в която е потопен. Тао е Абсолютното, Непроявеното, Безграничното. Би — това, което се проявява. Аумен — всички качества, които се съдържат в Божественото — всичко, което трябва да израсне и да се прояви в своята пълнота. Фир-фюр-фен е ритмично изречение. Това са ритмични думи със силни вибрации, от естество, което може да събуди нещо ново в съзнанието на хората, потънали в материалния живот.
Фир фун фер това е молитва на мама която тя самата не разбира
Анонимен
7-те сестри- това са Плеадите.
Анонимен
Доколкото знам,пещерата(при тропиците е казано изрично) се намира под Сфинкса до Голямата пирамида в Египет.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...