Как да се избавим от лошата карма

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Универсален обред за премахване на лоша карма
178920

Универсален обред за премахване на лоша карма

Универсалният обред може да се извършва не по-често от три пъти в годината. Още след първия път ще усетите неговото въздействие и ще можете самостоятелно да решите кога да го повторите. Той се прави десет дни поред, късно вечер или през нощта.

Подгответе си предварително десет листа с еднакъв текст - по един за всеки ден. Започнете с думата “прощавам...”, а след това изброите всички хора, които някога са ви обидили, независимо дали са живи или мъртви. Можете да напишете личните им имена или фамилните, а ако не ги знаете (например става въпрос за джебчия, който ви е обрал), опишете го, но без негативни оценки, неутрално. Текстът трябва да завършва с думите “...и всички онези, които Съдбата изпраща на пътя ми от миналото, настоящето и бъдещето. Освобождавам ги с цялата своя любов”.

В определен час вечерта запалете голяма бяла свещ и пред пламъка й няколко пъти (поне три пъти, най-добре докато в душата ви се възцарят покой и умиротворение) прочетете своя текст. Представяйте си ясно всеки, на когото прощавате, или обстоятелствата, при които ви е срещнала съдбата с него.

Прошката трябва да бъде дадена напълно искрено. Ако засега не можете да направите това спрямо някого, по-добре не го включвайте в списъка си. На починалите пожелайте: “Мир на праха му!” След това изгорете листа с огъня на свещта и изхвърлете пепелта през прозореца. Повтаряйте това през следващите девет дни.

За това, че Висшето космическо начало е чуло сигнала ви, ще ви подскажат събитията, които ще започнат да се случват. Може да ви звънне някой да ви поиска прошка или да ви предложи да възобновите отношенията си. Може да получите примамливи предложения за работа, които по тайнствена верига от случайни събития ще стигнат до вас. Може някой да си върне дълга към вас или да се избавите от някакво заболяване. Или ако Съдбата е милостива, ще попаднете в пътнотранспортно произшествие и ще се измъкнете от смачкания автомобил практически невредими. Или някое полуизсъхнало дръвче в двора ви, което не сте отсекли просто защото ви е жал, изведнъж ще започне да дава плодове. И т. н.

Рядко, но се случва вместо радости да започнат да ви връхлитат неприятности, макар и не от глобален характер – среднотежки травми, неуспешна покупка, кражба на чанта, отказ на желано повишение в службата. Не се паникьосвайте. Всичко това означава, че вашата лоша карма е била много силна и ви е заплашвала с истински трагедии.

Ставащото с вас може да се сравни с реакцията при ваксиниране – вместо страшна болест ви е застигнало леко неразположение, което е неприятно, но не е опасно. Потърпете малко и повторете обреда. Аналогично ще бъде развитието на събитията и при останалите обреди.

1 2
3
Още от "Позитивно мислене"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft